Stand-up, karikatúra kiállítás és könyvbemutató

Urszinyi Fehér Csaba vagyok író, előadó, az antinetpresszans.hu főszerkesztője elhívja önt erre a remek előadásra. A házigazda mellett fellép még Trencsényi Zoltán (író, humorista), Orbán Sándor (MyCream, Rádiókabaré, a Maksa híradó ügyelete rendőrje), valamint a budapesti Stand-up közösség feltörekvő tehetségei gondoskodnak az egész estés, feledhetetlen szórakoztatásról

A humorral teli eseményen nem csupán az egész világot bejárt író Ahol a vas úszik című könyvéből kap ízelítőt, de díjnyertes művészek karikatúra kiállításával is megismerkedhet.

Belépő kedvezményesen 1500 Forint, Púder bárszínház, Március 19, 17 órakor

A humor nagykövete

Íróként fontosan tartom, hogy más írókkal és előadókkal karöltve kulturális közösséget építsünk. Ezért alapítottam az antinetpresszans.hu-t az igényes humorlapot.

A sorok üzenete

Mivel korábban nagyon sokat utaztam és rengeteg emberrel találkoztam, egyedi rálátást adott nekem a világra, és ezt elkezdtem könyvekbe önteni. Ilyen például a nemrég megjelent humoros kalandregény, az Ahol a vas úszik.

Stand-up

Gondolataimat nem csupán papír segítségével közvetítem az emberek felé, de előadóművészként is egyedi világba repítem őket, ahol úttörő módon ötvözöm a hagyományos pattogó- és a kaland Stand-upot.