Felejthetetlen bűvészműsorok Gyertyán Balázzsal

TEDD FELEJTHETETLENNÉ RENDEZVÉNYED!

Szeretnéd, hogy vendégeid különlegesnek érezzék magukat, elindítanád közöttük a beszélgetést, vagy a programok közötti holt idő kitöltésére keresel programot? Interaktív és személyre szabható műsoraim segítenek neked ebben!

Nézd meg ezt az egy perces videót, hogy lásd, milyen hangulata van a műsoraimnak.

Ha a történetemre vagy kíváncsi, arról itt olvashatsz:

Ha pedig megnéznél rólam egy élő, vágatlan produkciót, akkor ezt ajánlom:

Miért lesznek a kollégák hálásak, ha az én bűvészműsorommal fűszerezed a rendezvényed?

SZEMÉLYRE SZABOTT

Műsoraim könnyen alakíthatóak a rendezvényed tematikájától, időtartamától és helyszínétől függően.

RUGALMAS

A különféle műsortípusok az adott technikai feltételekhez igazodnak – legyen szó akár pár fős vacsoráról, akár 500 fős konferenciáról. A lényeg, hogy a nézők aktív részesei lehessenek annak, ami az asztaluknál vagy a színpadon történik.

KÜLÖNLEGES

Az élő varázslat mindig felkelti az emberek érdeklődését. Ha olyat akarsz mutatni a vendégeidnek, amit még nem láttak, akkor a bűvészműsor kiváló választás!

MUNKAHELY-BARÁT

Műsoromban nincs rasszizmus, szexizmus, pornográfia, és az interakciók során sem hozok senkit megalázó helyzetbe.

MŰSORTÍPUSOK

Műsoraim középpontjában a közönség áll, mert minden rendezvény csak annyira jó, amennyire a vendégek jól érzik magukat rajta.

#stand-up #színpadi

Konferenciára, évértékelőre, céges bulira

ideális a 25-30 perces színpadi műsor, amelynek a közönség is aktív részévé válik. A humoros és interaktív műsor személyre szabható, a cég profiljához vagy az adott alkalomhoz illeszthető.

#pop-up #close-up #mikromágia

Vendégvárásra, álló- és ülőfogadásra

a pop-up jellegű mikromágia (más néven close-up bűvészet) a legjobb választás. Ez a legközvetlenebb műsortípus – a vendégek kisebb (3-6 fős) csoportokban, közvetlen közelről láthatják a trükköket. 1 óra nagyjából 50 fő szórakoztatását jelenti. Nagy létszám esetén bűvész kollégáim leszervezését is szívesen vállalom.

#comedy #stand-up

Díjátadóra, előadások szüneteire

a 10-15 perces, energikus, felrázó műsort javaslom. A rövid felkészülési idő és a stand up comedy jellegű vicces, pörgős produkciók mind új lendületet adnak a rendezvénynek és a résztvevőknek.

#close-up #stand-up #ceremóniamester

Esküvőre

szánt műsorban a pár kitüntetett szerepet kap, az előadást kettőjük egyedi története inspirálja. A színpadi műsort kiegészítheti a mikromágia, mely a vendégvárásnál, a fotózás alatt, vagy a vacsora fogásai között szórakoztatja a vendégeket.

#stand-up #pop-up

Fesztiválra, utcabálra

az utcai bűvészműsort ajánlom, amely mindig alkalmazkodik az aktuális nézőkhöz és a körülményekhez. Lehet egy kijelölt helyszínen, de könnyen mozgatható is. A 2018-as budapesti Food Truck Show első helyezett utcai műsora.

#nincslehetetlen

Egyedi elképzelésekre

is mindig találhatunk megoldást. Olyan műsorvezetőre vágysz, aki nem csak felkonferál előadókat, de a közönséget is elbűvöli? Szeretnéd elővarázsolni a legújabb termékedet? Extra aktivitást vinnél a standodra? Vagy egészen más ötleted van? Keress bátran – a legőrültebb ötletből születhet a legnagyobb élmény!

RÓLAM

Gyertyán Balázs vagyok. Több, mint 10 éve teszem bűvészműsoraimmal felejthetetlenné ügyfeleim rendezvényeit és eseményeit. Előadói tudásomat az Egyesült Királyságban és Svédországban szereztem. Dolgoztam konzulensként Tv-s és színházi produkciókban is. Céges fellépéseimen a célom az, hogy a vendégeknek emlékezetessé, a szervezőknek pedig egyszerűvé és stressz mentessé tegyem az eseményt.

Gyertyán Balázs

Még több műsor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük