A Hangulatfelelős, aki rád koncentrál.

Rendkívüli élményeket és felejthetetlen bulikat készítünk.

Először is gratulálunk!

Egy esküvő, céges party vagy egy meglepetés születésnap megtervezése félelmetes feladatnak tűnhet. A gondolataid versenyt futnak az idővel, miközben figyelembe veszed az összes lehetőséget. A helyszín, az ajándékok, az ételek, a rendezvényt kiegészítő elemek… Ezek mind nagy döntések! De az egyik legfontosabb és néha figyelmen kívül hagyott döntés a rendezvény DJ választása.

Nem kapsz második esélyt, amikor a kritikus pillanatokról van szó. Ezért olyan szakembert választ, aki megérdemli a bizalmad. Ezért érdemes megfontolnod, hogy a KlubZene mellett döntesz, hiszen mi a rendezvényeddel kapcsolatos összes fontos információt részletesen összegyűjtjük és megtervezzük. Mindent megteszünk a jó hangulatért és biztos lehetsz abban, hogy a legjobb hangulatfelelősökre bukkantál.

  • Kompromisszumok nélküli tökéletes hang
  • Kellemes, hangulathoz illő háttérzene
  • Profi fény- és hangtechnika

Nagyon szeretjük a zenét a poptól és a rocktól kezdve, a hip-hop-on, az R&B-n és a funky-n keresztül, a latinig vagy a country-ig. Szeretünk minden olyan zenét, ami valóban segít minket abban, hogy széles körű Esküvői DJ-k lehessünk. Folyamatosan figyeljük, hogy mi az ami a közönségnek tetszik és nem tetszik. Ez egy példa munkánk egy sajátos keverékkel, amelynek középpontjában többnyire a ’90-es és 2000-es évek R&B, hip-hop, pop és reggaeton oldala áll.

Még több műsor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük